DIMA NASHAT STAAT VOOR
POSITIVITEIT, VREUGDE EN GENOT

WAT HOUDT
DIMA NASHAT IN?

Dima Nashat is afkomstig van het Arabisch en kun je beschouwen als een motto. Letterlijk vertaald betekent het: Altijd Vreugde. Dima Nashat houdt in dat je ten alle tijden positief staat in het leven en optimaal geniet van elk moment! Het is een intens gevoel van vreugde en genot. Je gaat dus altijd vrolijk en genietend door het leven.

STREVEN NAAR NASHAT

Natuurlijk streeft iedereen ernaar om dit gevoel van geluk, vreugde en succes te bereiken, maar in de realiteit is dit niet altijd het geval. Het leven bestaat niet altijd uit rozengeur en maneschijn en gaat niet altijd op rolletjes. We hebben allemaal momenten waarop we het even niet meer zien zitten en de vreugde ver te zoeken is. Het gaat even niet lekker op school, je maakt verkeerde keuzes, je gaat met tegenzin naar je werk, je maakt je zorgen over je toekomst of je maakt nare familieomstandigheden mee. Allemaal voorbeelden van tegenslagen waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. De één meer dan de ander. Juist op dit soort momenten is het belangrijk om sterk en positief te blijven.

INSPIRATIE

De inspiratie die wij hebben opgedaan wordt dan ook gehaald uit het dagelijkse leven. Veelal geïnspireerd door onze eigen ervaringen, onze, (groot)ouders (1e, 2e en wij 3e generatie), roots in het land van oorsprong en ten slotte de omgeving waarin wij zijn opgegroeid (Amsterdam West). Natuurlijk ook geïnspireerd door vele andere mooie verhalen die het hele land en soms zelfs de hele wereld overgaan. Het doet ons ontiegelijk veel goed als we zien hoeveel talentvolle mensen om ons heen bezig zijn zich te ontwikkelen tot echte toppers! Dan hebben we het over topsporters, artiesten, entertainers, studenten, jonge ondernemers, jonge professionals en ga zo maar door! Wij geloven erin dat iedereen kwaliteiten/capaciteit in zich heeft en dat het erom gaat: in hoeverre ben je bereid om het maximale uit je zelf te halen?

BOODSCHAP

Dima Nashat staat dus vooral in het teken van positiviteit, vreugde en genot. Dima Nashat is een erfgoed van onze voorouders die we in het hedendaagse leven niet mogen vergeten. Met behulp van deze kledinglijn willen wij men dagelijks eraan herinneren om te blijven lachen, positiviteit uit te stralen en volop te genieten. Maar om dit gevoel optimaal te kunnen beleven zal je wel je tegenslagen moeten zien te overwinnen en ambitie hebben. Het is noodzakelijk dat je hier elke dag naar toe werkt en altijd het beste in je zelf naar boven probeert te halen: maak er het beste en mooiste van en vergeet daarbij niet volop te genieten. Tijd is het kostbaarste bezit wat wij hebben dus benut dit goed en maak er wat moois van.
En als dit gebeurt dan zeggen wij: Dima Nashat!

Dima Nashat, it’s all about the feeling…

Groet, Mohamed Yassine en Sohaieb